Product van de maand: Macro greens + Miracle reds met 20% korting

Wat is er makkelijker dan je antioxidanten of greens te mixen in een lekkere smoothie?
Veel mensen denken dat ze dagelijks voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgen maar het tegendeel is waar. Deze poeders bevatten net zoveel voedingsstoffen als 5 porties groenten en fruit, maar zonder de suikers. Je kunt ze zelfs mixen met water voor een frisse dorstlesser. Rijk aan anti-verouderende antioxidanten en alkaliserende greens!

Miracle Reds-poeder staat bol van de voedingsstoffen zoals antioxidanten, vitamines en mineralen uit blauwe bessen, bramen, vlierbessen, zwarte bessen en frambozen. Aangevuld met plantsterolen, vitamines, mineralen, enzymen en probiotica. 

Deze mix is 100% biologisch en afkomstig van een regenboog aan biologische bessen, kruiden en fruitsoorten. 

Macro Greens bestaat uit 38 ingrediënten die de lichaamscellen optimaal van voeding voorzien. Deze blend bevat antioxidanten, enzymen, vitaminen, mineralen en aminozuren. De mix is 100% biologisch en bevat vooral groene ingrediënten zoals barley grass, spirulina, chlorella, spinazie en waterkers. Deze ingrediënten hebben een alkaliserende werking: ze neutraliseren het teveel aan zuur in ons lichaam dat o.a. ontstaat door stress, koffie, het Westerse dieet en gebruik van medicatie. 

> De hele maand maart bespaar je € 11,90 op de 30 servings en € 29,- op de 90 servings!