Product van de maand: Vitamine B12 combinatie methyl en adenosyl 3000 mcg

Vermoeidheid, bloedarmoede, haaruitval, menstruatieklachten, een kouwelijk gevoel, bleke huid en bleke lippen zijn duidelijke symptomen van een B12 tekort. De combinatie van twee actieve vormen van B12 zorgt dat het lichaam optimaal in staat is deze belangrijke vitamine op te nemen. De zuigtabletjes zijn klein en worden gemakkelijk ingenomen. De combinatie van methyle en adenosyl kost normaal 27,90 voor twee maanden. In augustus bespaar je 5,55 euro op deze B12 combinatie.

Combinatie van Adenosyl en Methyl B12
Adenosylcobalamine (Dibencozide Co-enzym) is net als Methylcobalamine een biologisch actieve vorm van vitamine B12. Deze vormen van vitamine B12 hoeven niet omgezet te worden door de maag en darmen – zoals gebruikelijk is bij bijvoorbeeld cyanocobalamine B12. Het kan direct opgenomen worden door het lichaam en hoeft niet het gehele complexe vitamine B12-omzettingstraject te volgen – waarbij veel fout kan gaan.

Methylcobalamine draagt vooral bij aan een gezonde celdeling, een normale rode bloedcel formatie, een goed functioneren van het zenuwstelsel, het homocysteïne metabolisme en een optimaal geestelijk functioneren.

Adenosylcobalamine draagt vooral bij aan een normaal energie-leverend metabolisme, een goed functionerend zenuwstelsel, het goed functioneren van het algehele immuunsysteem en vermindert vermoeidheid en uitputting.

Gebruik:
1 zuigtablet van beide B12 producten per dag onder de tong laten smelten.

Ingrediënten:
Samenstelling Methyl per dagdosering (1 tablet)
Methylcobalamine (Dibencozide Co-enzym) 3000 mcg
Foliumzuur 400 mcg 

Samenstelling Adenosyl per dagdosering (1 tablet)
Adenosylcobalamine (Dibencozide Co-enzym) 3000 mcg
Foliumzuur 200 mcg

Overige ingrediënten:
Emdex® (polysachariden), natuurlijk smaakaroma kers, magnesiumstearaat

Bevat geen:
gist, suiker, gluten, lactose, soja, conserveermiddelen of kunstmatige geur-, kleur- en zoetstoffen. 

Geschikt voor:
Vegetariërs, veganisten