Restore, Regenerate & Relax Retreat!

Op 1, 2 en 3 november organiseren Julie (acupuncturiste en chiropractor), Tessa (natuurgeneeskundige) en Marleen (yogadocent) een 3-daags retreat met als thema ontstressen. Gun jezelf een rustmoment. Terug naar de basis, terug naar de natuur. Maak je hoofd leeg. Neem deel aan de dagelijkse yoga- en acupunctuursessies gericht op stressreductie. Leer in de workshop van Tessa hoe je voeding kunt gebruiken om beter om te gaan met stress. Je krijgt tevens een 1-op-1 sessie met Tessa waarin je advies op maat krijgt. Geniet van pure, vegetarische maaltijden gemaakt door onze chefs. De locatie is New Eden, ‘center for personal transformation’. Ga je ook met ons mee naar de bosrijke omgeving van Friesland?

In de drukke tijd waarin we leven is het hard nodig om rustmomenten te pakken. Helaas komt dit er meestal niet van. Het gevolg: we gaan over onze eigen grenzen, raken vermoeid, geblesseerd of zelfs uitgeput. Dit heeft een direct gevolg op onze gemoedstoestand en onze relaties. Het is een welbekende valkuil maar toch trappen we er elke keer weer in.

Daarom organiseren Julie, Tessa en Marleen dit retreat. Restore staat voor het herstellen van je energie en emotionele balans. Regenerate staat voor het regenereren van je lichaamseigen vermogen om dit herstel te kunnen bewerkstelligen. Relax heeft geen uitleg nodig, ontspannen gaat vanzelf in deze mooie omgeving! Door dagelijks yoga te beoefenen, gezond te eten en de persoonlijke acupunctuursessies, herstel je jouw balans en gaat de levensenergie weer stromen. Dit retreat is voor iedereen die beter wil omgaan met stress en meer wilt leren over de impact van stress op je lichaam. Tessa geeft in haar workshop nieuwe inzichten, tips en tricks om weerbaarder te worden in tijden van stress. Onze chefs maken de lekkerste vegetarische maaltijden voor je klaar. Alle maaltijden worden aangeboden in buffetvorm. Je kunt dus zelf bepalen wat je lekker vindt en hoeveel je wilt eten.

Het programma

Dag 1 
Op vrijdag 1 november ontvangen we je vanaf 15:30 uur. Geniet van de prachtige omgeving, een lekker kopje kruidenthee en installeer je op je kamer. Na het gezamenlijk diner volgt de eerste yoga nidra-sessie. Yoga nidra brengt je in een diepe ontspanning en schoont je onderbewustzijn op van diepgewortelde stress. Je zult merken dat je beter en dieper slaapt, je beter kunt concentreren en dat je immuunsysteem sterker wordt. Daarnaast kan deze vorm van yoga helpen bij angsten, depressie en burn-out.

Dag 2 
Op zaterdag 2 november starten we weer met yoga, in deze lange, rustige ochtendles  kun je fysieke en mentale spanning loslaten. Hiermee voed je je geest met nieuwe energie. Dit doen we door zachte houdingen uit de yin en restorative yoga te combineren met ademhalingsoefeningen en geleide meditatie. Vandaag heb je de eerste acupunctuursessie waarbij jouw persoonlijke stressbalans wordt hersteld. Er is een stilte wandeling en Tessa geeft haar workshop over voeding en stress. In de avond kun je weer heerlijk ontspannen tijdens de yoga nidra-sessie. Om 21.30 uur wordt het kampvuur aangestoken.

Dag 3
Op zondag 3 november beginnen we de dag weer goed met een restorative yoga sessie. Vandaag geeft Tessa een actieve workout om de energie en endorfinen weer lekker te laten stromen. Het retreat sluiten we om 15:00 uur af met een gezonde snack. Vol nieuwe inzichten en energie vertrek je richting huis. 

Wat biedt het retreat?

  • 2 nachten verblijf in New Eden, Hemrik Friesland
  • Ontbijt, lunch, snack en diner – geheel vegetarisch en vers bereid
  • Onbeperkt kruidenthee, Fries drinkwater en koffie 
  • 4 yogasessies gegeven door Marleen
  • 2 acupunctuursessies van Julie
  • Workshop stressreductie van Tessa
  • Wandelingen en actieve workout

Kosten
Je betaalt voor je verblijf, alle maaltijden, snacks, dranken, de yogasessies, acupunctuursessies, workshop, coaching en activiteiten € 439. Boek via onze website en reserveer snel jouw plek voor dit bijzondere retreat!