Ervaringen

Cliënten over YHC Marlous

"Marlous schepte duidelijkheid, was er voor mij wanneer ik er doorheen zat en hielp me op weg naar mijn nieuwe levensstijl. Ik voel me nu veel fitter, heb geen klachten meer en ben een totaal ander mens.”

“Marlous heeft veel kennis en begeleidde mij zeer deskundig in de zoektocht naar wat ik wel en niet kon eten. Ik heb een voeding intolerantie en zag door de bomen het bos niet meer. Marlous schepte duidelijkheid, was er voor mij wanneer ik er doorheen zat en hielp me op weg naar mijn nieuwe levensstijl. Ik voel me nu veel fitter, heb geen klachten meer en ben een totaal ander mens.”

Cliënten over YHC Tessa

"Ik zie Tessa steeds meer in het nieuws. Complimenten voor hoe zij alles doet. Het bijzondere contact wat zowel mijn moeder als ik met haar heb ervaren is dat ze ontzettend gedreven en goed is in haar vak, maar tegelijkertijd ook met iedereen echt contact maakt. Dat gaat haar en Your Health Coach nog ver brengen!"

"Ik was recentelijk bij YHC (Tessa) en dat geeft altijd weer positieve en gezonde NRG! Kennis en kunde worden professioneel en duidelijk uitgelegd. De persoonlijke begeleiding is top!! Ik ken YHC ruim 10 jaar en ben zeer tevreden."
- Ted Deckers

"Al na 1 maand had ik helemaal geen last meer van mijn psoriasis en heb ik een ontzettend rustige huid. ​Tot op de dag van vandaag ben ik van al mijn rode schilferige plekken af. Als mooie bijkomstigheid ben ik de afgelopen twee maanden ook nog 10 kg kwijtgeraakt."

"Ik kwam bij ​Tessa voor mijn huidklachten. Na het consult heb ik een groot deel van mijn voeding aangepast. E-nummers probeer ik zoveel mogelijk te vermijden en ook de zaken van de no-list consumeer ik niet meer. Na 1 maand had ik helemaal geen last meer van mijn psoriasis en heb ik een ontzettend rustige huid.​ Tot op de dag van vandaag ben ik van al mijn rode schilferige plekken af. Als mooie bijkomstigheid ben ik de afgelopen twee maanden ook nog is 10 kg kwijtgeraakt. Kortom ik ben super blij met het consult bij Your Health Coach!"

​"Voordat ik bij Tessa terecht kwam was ik ​zelf​ bezig met afvallen. ​Ik had altijd honger en er zat totaal geen structuur in mijn eten. Eenmaal bij Tessa geweest krijg ik schema waarvan ik je eerlijk kan zeggen, ik zat prop en prop vol! En nog beter in 1 maand 5 cm van mijn taille af! En spiermassa erbij! Vol met energie! En echt iedereen op de sportschool stond perplex van het resultaat. Wie wilt dat nou niet?"
- Gamze - sportinstructeur, 28 jaar

"Tessa geeft helder, concreet en deskundig advies, altijd in de roos. Waar reguliere huisarts steken laat vallen lost zij problemen natuurgeneeskundig op, was bijv. met zilverkuur (natuurlijke anti bioticum) in 4 dagen van mijn oorontsteking af!"
- Esther

Cliënten over YHC Ebony

"Ebony biedt een luisterend oor, nieuwe inzichten en praktische tips. Ik ben super enthousiast en heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met mijn nieuwe lifestyle."