< Terug

Cashew cacao koekjes

Keto en Paleo, maar vooral erg lekker! Eiwitrijk door het collageen eiwitpoeder. Ideaal voor na een training maar ook als toetje.

12 koekjes 

Ingrediënten

  • 150 g rauwe cashewnoten
  • 2 eetlepels vloeibare C-8 kokosolie
  • 4 eetlepels collageen eiwitpoeder
  • 50 gram kokosmeel
  • ½ theelepel kaneel
  • 100  ml plantaardige melk
  • 2 eetlepels cacao nibs 

Bereiding

  1. Laat de cashewnoten 2 1/2 uur weken in water. Spoel ze goed af en laat uitlekken.
  2. Doe de geweekte cashewnoten in een blender en voeg de vloeibare kokosolie toe. Blend voor 60 seconden op lage stand.
  3. Meng het collageen eiwitpoeder, kokosmeel en kaneel in een kom.
  4. Voeg de cashewnotenpasta bij de droge ingrediënten en voeg de plantaatdige melk toe. Met een spatel kun je alles goed vermengen.
  5. Roer de cacaonibs door het beslag.
  6. Maak met een lepel balletjes en druk deze plat op het bakpapier.
  7. Bak 10 minuten op 180 graden.

Eet smakelijk!