Recepten
Choco courgette muffins

Ingrediënten:
- 400 g havermout
- 4 eetlepels kokospalmsuiker
- 6 eetlepels raw cacao poeder
- 3 eieren
- 300 ml water
- 100 gram roomboter
- scheutje honing
- 1 theelepel vanille extract
- 500 g courgette
- 125 g walnoten
Bereiden:
- Warm de oven voor op 200 graden.
- Meng de havermout, kokospalmsuiker en rauwe cacao in een grote kom.
- Klop de 3 eieren in een andere kom luchtig.
- 4Los de roomboter op in 250 ml gekookt water.
- Meng de eieren, boter, honing en vanille extract met de havermout.
- Snijd de courgette in grove stukken. Doe deze met 50 ml water in de blender.
- Meng de courgette met een spatel met de rest.
- Hak de walnoten fijn en roer deze door het beslag.
- Vul 12 siliconen muffinvormpjes met het beslag.
- Bak de muffins in 30 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
- Laat de muffins 10 minuten afkoelen en haal ze uit de vormpjes.