< Terug

Groene asperges met ei en zalm

Groene asperges met ei en zalm

2 porties

Ingrediënten:

  • 4 biologische eieren 
  • 1 bosje peterselie 
  • 2 bosuitjes
  • Grof gemalen zeezout en peper
  • 1 bosje groene asperges
  • 100 g gerookte zalm

Dressing:

  • 1 eetlepel biologische appelazijn
  • 1  theelepel mosterd
  • 4 eetlepels olijfolie extra virgin

 

Bereiden:

  1. Kook de eieren in 7 minuten en spoel af met koud water. 
  2. Snijd de eieren in stukjes en meng met peterselie, bosuitje, zeezout en peper
  3. Maak de dressing in een aparte kom.
  4. Meng de dressing met de eieren
  5. Blancheer de groene asperges voor 1 minuut.
  6. Verdeel de asperges en de eieren over twee borden.
  7. Serveer met 50 g gerookte zalm en wat extra dressing.