Recepten
Pompoen pannenkoeken

Slechts 3 ingrediënten; pompoen, notenpasta en eieren. Erg lekkere mini pannenkoeken, geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Ingrediënten
- 2 kopjes vers gekookte pompoen
- 1 kopje notenpasta (amandel, hazelnoot of cashewnoten)
- 3-4 eieren
- Kaneel of speculaaskruiden naar smaak
- 3-4 eetlepels kokosolie of ghee om te bakken.
Bereiding:
- Doe alle ingrediënten in een blender. Pureer tot een gladde massa.
- Verwarm de koekenpan voor op middelhoog vuur. Voeg als het heet is een paar eetlepels kokosolie of ghee toe.
- Schep ongeveer 3 eetlepels beslag op een hete, ingevette koekenpan.
- Bak ongeveer 2 minuten aan elke kant.
- De pannenkoeken zijn klein en zullen snel donker worden van de hete olie.
- Serveer met een avocado, laagje hummus, notenpasta of pure chocopasta met kokosrasp.
- Je kunt ze ook met een salade eten.
- Bewaar overgebleven beslag in de koelkast in een pot met een goed afgesloten deksel voor maximaal een week.