< Terug

Salade met zeewierpasta

Salade met zeewierpasta
Sea more food

Onlangs werd Tessa benaderd door Sea More Food om als een van de eerste hun nieuwe zeewierpasta te testen. Wanneer je voor het eerst zeewier eet is het even wennen, maar met de juiste ingrediënten zet je in een handomdraai een hele gezonde maaltijd op tafel. Wil je meer weten over zeewierpasta? Like de Facebookpagina.

4 porties

Ingrediënten:

  • 100 g zeewierpasta – I Sea Pasta
  • 80 g zachte geitenfeta (le President)
  • 100 g geroosterde amandelen
  • 100 g rucola
  • 50 ml olijfolie
  • ½ venkelknol
  • 120 g granaatappel pitjes

Bereiden

  1. Laat de zeewierpasta 40 minuten wellen in koud water. Spoel een paar keer goed af.
  2. Doe de geitenfeta, amandelen, olijfolie en de helft van de rucola in de blender en pulseer tot de juiste dikte is bereikt.
  3. Voeg naar wens meer olie toe om een mooie pesto te maken. 
  4. Snijd dunne reepjes van de venkel.
  5. Maak de salade op door de uitgelekte zeewierpasta met de rest van de rucola venkel en granaatappel pitjes te mengen. 
  6. Schenk tot slot de pesto eroverheen. 

Eet smakelijk!