< Terug

Spinazie wraps

Spinazie wraps

Voedzame, kleurrijke wraps die je kunt vullen met bonen, lente ui, tomaat en vegan kaas. Dit is de gezonde versie van de quesadilla!

Ingrediënten:

  • 1 mok boekweitmeel
  • 1,5e mok water of plantaardige melk
  • 2 handen bladspinazie
  • 2 eieren
  • Kokosolie of roomboter om in te bakken

Bereiden:

  1. Alles bij elkaar doen in een kom (of blender) en mixen met een garde tot glad beslag. 
  2. Verhit een theelepel kokosolie of roomboter in een (kleine) koekenpan.
  3. Doe een opscheplepel beslag in de pan. 
  4. Maak dunne pannenkoekjes, door ze indien nodig, plat te strijken met een lepel. 
  5. Pas keren als de bovenkant helemaal is droog‐gebakken. Reken op 2-3 minuten per pannenkoek.
  6. Goed laten afkoelen, op een bord in de koelkast bewaren of een gedeelte invriezen.

Tip: besmeren met hummus, vullen met bonen, gesneden lente-uitjes, tomaat en (vegan) strooikaas.

Eet met aandacht en geniet!