Recepten
Spinazie wraps

Voedzame, kleurrijke wraps die je kunt vullen met bonen, lente ui, tomaat en vegan kaas. Dit is de gezonde versie van de quesadilla!
Ingrediënten:
- 1 mok boekweitmeel
- 1,5e mok water of plantaardige melk
- 2 handen bladspinazie
- 2 eieren
- Kokosolie of roomboter om in te bakken
Bereiden:
- Alles bij elkaar doen in een kom (of blender) en mixen met een garde tot glad beslag.
- Verhit een theelepel kokosolie of roomboter in een (kleine) koekenpan.
- Doe een opscheplepel beslag in de pan.
- Maak dunne pannenkoekjes, door ze indien nodig, plat te strijken met een lepel.
- Pas keren als de bovenkant helemaal is droog‐gebakken. Reken op 2-3 minuten per pannenkoek.
- Goed laten afkoelen, op een bord in de koelkast bewaren of een gedeelte invriezen.
Tip: besmeren met hummus, vullen met bonen, gesneden lente-uitjes, tomaat en (vegan) strooikaas.
Eet met aandacht en geniet!