Emmy Valewink

Emmy Valewink (06-11-1979)

Specialisaties:

  • Voeding in relatie met fysieke en mentale gezondheid 
  • Voedingsadvies voor sporters
  • Zwangerschap, hormonen en voeding kinderen
  • Laboratorium onderzoek

Emmy’s passie voor gezonde voeding en de invloed ervan op je energie level, fysieke en mentale gezondheid is ontstaan tijdens haar studie Bedrijfswetenschappen. Om maximaal te kunnen presteren maakte gezonde voeding het verschil om energie te verdelen tussen studie, werk, privé en fanatiek sporten. Jaren later, bij een kinderwens en de hormonale schommelingen voor, tijdens en na twee zwangerschappen, werd die fascinatie nog groter. 

Naast haar werk als zelfstandig recruitment consultant en coach, besloot zij de opleiding tot Vitaloog® te volgen met als doel: professioneel mensen te kunnen begeleiden op gebied van voeding en well-being/lifestyle en het beste uit jezelf te halen. 

In deze periode heeft zij Tessa leren kennen en inspireerde haar met de orthomoleculaire voedingsleer, energieke werkwijze en visie.

Emmy heeft een resultaatgerichte en pragmatische aanpak waarbij zij naast voeding kijkt naar wat iemand drijft en waar je letterlijk en figuurlijk van in beweging komt!

Emmy werkt op dit moment vanuit het Health performance center in het FC Volendam voetbalstadium. Afspraken met Emmy kunnen gemaakt worden in Volendam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..