Your Health Coach - Marlous Smit

Marlous Smit (31-05-1982)

Specialisaties:

  • Voedsel intoleranties
  • Interactie met geneesmiddelen
  • Gezondheidsklachten
  • Laboratorium onderzoek

Marlous had al jong interesse in gezondheid, homeopathie en alternatieve geneeskunde. Ze begon met werken in de apotheek en rondde de opleiding apothekersassistente af. Toch had ze het gevoel dat ze iets miste en besloot de opleiding orthomoleculaire geneeskunde te volgen. Na het afronden van de opleiding wist ze het zeker: ze wilde haar kennis overbrengen op anderen.

Tijdens een nascholing ontmoetten Marlous en Tessa elkaar en al snel begon Marlous haar stage bij Your Health Coach. De medische achtergrond van Marlous komt goed van pas in haar werk als therapeut. Daarnaast werkt ze ook nog part time in de apotheek van een groot ziekenhuis in Amsterdam.  

Marlous heeft een schat aan kennis en geeft regelmatig presentaties voor Your Health Coach. Presenteren is haar passie, het overbrengen van complexe onderwerpen gaat haar gemakkelijk af. 

Cliënten over Marlous:
“Marlous heeft veel kennis en begeleidde mij zeer deskundig in de zoektocht naar wat ik wel en niet kon eten. Ik heb een voeding intolerantie en zag door de bomen het bos niet meer. Marlous schepte duidelijkheid, was er voor mij wanneer ik er doorheen zat en hielp me op weg naar mijn nieuwe levensstijl. Ik voel me nu veel fitter, heb geen klachten meer en ben een totaal ander mens.”

Maak een afspraak met Marlous via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.