Back to school

Voor ons zit de zomervakantie er alweer op. Door het matige zomerweer in Nederland was het fijn dat mijn twee oudsten lekker uit logeren en op kamp zijn geweest. Ondertussen had ik mijn handen vol aan de tweeling die ik volledig borstvoeding geef. Wanneer de oudsten thuis waren, zorgde ik dat zij ook voldoende aandacht kregen. Ze helpen graag mee en nemen ook vaak een van hun broertjes op schoot zodat ik mijn handen even vrij heb. We hebben thuis veel spelletjes gedaan en gingen er bij mooi weer met z’n allen op uit. Vince en Paris zijn nu 8 weken oud en ze wegen beide al ruim 4,5 kilo. Ik vind het nog steeds bijzonder dat we dit voor elkaar hebben gekregen met uitsluitend borstvoeding. 

Nu de oudsten weer op school zitten, maak ik me stiekem wel zorgen hoe dit schooljaar zal verlopen. Komen de kinderen weer thuis te zitten door quarantaine na een positieve test of nog erger, een nieuwe lockdown? Hoe zal het gaan deze winter? Het enige wat ik kan doen is de weerstand van mijn kids optimaal houden. Ik geef ze dagelijks visolie met vitamine D en vitamine C. Bij een verkoudheid spray ik nano zilverspray in de keel en krijgen ze extra probiotica en zink

Mijn kinderen zijn nog lang geen 12 jaar oud, dus ik sta niet voor de keuze om een tiener te vaccineren. Twijfel jij of wil je meer info? Lees dan ons laatste artikel op onze site

Wat is er in de aanbieding in september?
Je krijgt de hele maand korting op de volgende producten om de weerstand van kinderen  optimaal te houden: Nano zilver EHBO spray, Nano zink-zilver KNO neusspray, Vitamine C 250 mg, Zink + C zuigtabletten, Bonusan vitamine D druppels, Vitamine D druppels 25 mcg, Kids multi 30 of 90 stuks en Tienermulti en Probiotica poeder

Het product van de maand is een combinatie van drie producten: een flesje Arctic blue visolie 250 ml, 25 mcg vitamine D en een gratis pot Wholefood vitamine C. Normaal kost dit trio € 69,10. In september te bestellen voor € 42,85!

Namens mijn hele team wens ik je een gezond najaar!

 
> Bekijk alle blogberichten