Dag 2021, hallo 2022!

Het is januari en ik wens jou een liefdevol en succesvol nieuw jaar! Ook al zijn dit niet de leukste tijden (lockdown #3), toch probeer ik elke dag dankbaar te zijn voor iets kleins zodat ik met een positief gevoel ga slapen.

Ik ben dankbaar voor de gezondheid van mijn familie, dat het goed gaat met mijn work-life balance als moeder van 4 kinderen, en dat ik heel fijn in mijn energie zit. Ik voel me fit en happy.

Met kerst had mijn oudste een dag flinke verhoging, hij wilde niets eten en was erg moe. Ik bleef er rustig onder, het lichaam was duidelijk iets aan het bestrijden. Ik gaf hem 3x per dag Nano zilver en hij ging vroeg naar bed. De volgende ochtend was hij weer de oude. Tegenwoordig is iedereen bang van een virusinfectie, maar vergeet niet dat ons lichaam een zelf genezend vermogen heeft en met rust goed kan herstellen.

Samen met mijn moeder heb ik de hele maand december dagelijks 2 liter Deuterium depleted water gedronken. Ik mocht dit water testen omdat het geïntroduceerd wordt in Nederland. Het lijstje met beoogde gezondheidseffecten is veelbelovend: het verbetert de energie en concentratie, verhoogt het metabolisme, vermindert vermoeidheid en het werkt anti-verouderend. Aan het begin van de maand nam ik een speekseltest af en op 4 januari nog een keer. In mijn speeksel wordt het verschil in deuterium gemeten. Hoewel ik al een duidelijk verschil merk, ben ik erg benieuwd naar het resultaat. In mijn volgende nieuwsbrief meer over dit bijzondere water.

Wat is er in de aanbieding in januari?
Om het nieuwe jaar te vieren krijg je in januari 10% korting op ons hele assortiment. Dit doen we omdat Your Health Coach eind januari 15 jaar bestaat! Het lijkt alweer zo lang geleden dat ik in 2007 mijn bedrijf startte. Binnenkort lanceren we onze compleet nieuwe website en webshop.

Ons product van de maand is een combinatie van drie producten: Vegan Erwtenproteïne, vitamine D3 75 mcg en vitamine C. Een gezonde booster om het nieuwe jaar in te gaan. 

Dan rest mij alleen nog jou namens mijn hele team een optimaal gezond 2022 te wensen. Happy New Year!

 
> Bekijk alle blogberichten