Geen stress!

Het is december, vroeger de gezelligste maand van het jaar. Dit jaar, voor de tweede keer op rij, overschaduwd door de coronamaatregelen. Misschien ligt het aan mij, maar het beperken van openingstijden in horeca, retail en de sport leidt toch juist tot meer drukte?

Risicospreiding, dus ruime openingstijden, lijkt mij logischer, juist gezien de decemberdrukte. Het ergste vind ik nog steeds dat er niet wordt geadviseerd over vitamine D en het versterken van de weerstand door gezonde voeding en levensstijl. De focus blijft op een vaccin waarvan na 4 maanden alweer boosters nodig zijn. Ik kan me er druk om blijven maken, maar dat doe ik niet meer. Daarvan schiet mijn stresslevel alleen maar omhoog.

Toch kijk ik wel vooruit, ik anticipeer op wat komen gaat. Ik sluit bijvoorbeeld een totale blackout niet uit (dit werd vorige week zelfs aangekondigd in de Telegraaf). Dus ik heb wollen dekens, waxinelichtjes, kaarsen, lantaarns op ledverlichting en extra voedsel ingekocht. Ik hoop natuurlijk dat het niet zover komt, maar ik ben wel voorbereid.

Daarnaast houd ik mijn stress onder controle door een dubbele dosis magnesium, werk ik aan mijn weerstand door inname van voldoende vitamine D, zink, vitamine C en gebruik ik NAC.

Wat is er in de aanbieding in december?
Je krijgt de hele maand korting op onze anti-stressproducten: Magnesium glycinaat 60 of 120 caps, Magnesium citraat 100 mg, Magnesium citraat 400 mg, Magnesium pidolaat, Magnesan, Nano Magnesium, Keto Cacao Dark reep of doos, Keto Cacao Hazelnut reep of doos, Keto Cacao Coconut reep of doos, Raw organic cacao powder, Raw organic cacao nibs, Bach Bloesem rescue 10 en 20 ml.

Het product van de maand is een combinatie van drie producten: een pot Magnesium Glycinaat 120 caps, vitamine D 75 mcg 90 caps en zink citraat 90 caps. 

Ik wens jou, ondanks alles, een heel mooie laatste maand van dit jaar!

 
> Bekijk alle blogberichten