Ik vertrek!

Ik vertrek!

Een tijdje geleden hadden Emmy en ik het over hoe het zou zijn om een jaar als ‘digital nomad’ te gaan werken. Emmy gaat deze droom werkelijkheid maken en vertrekt deze zomer naar het schiereiland Nicoya van Costa Rica. Dit wordt vast een onvergetelijke reis en ervaring!

Groot nieuws: wij vertrekken in augustus naar Mallorca om daar te gaan wonen en werken! Een grote stap met vier kids, maar ze zijn nog jong en flexibel. We gaan in principe voor 1 jaar en afhankelijk van hoe het bevalt, blijven we langer of korter. Ik ga dus volledig online coachen en de webshop wordt overgenomen door onze nieuwe coach, Norma. Omdat Emmy op 15 juli ook naar het buitenland gaat, veranderen er veel dingen bij Your Health Coach. Verderop lees je er meer over.  

Het is juli en deze maand zijn al mijn kinderen jarig. Sacha wordt 9, Solange wordt 6 en onze tweeling wordt 1 jaar. Omdat Vince en Paris nu beginnen te lopen en hun belevingswereld groter begint te worden, let ik voortdurend op. Een ontzettend leuke en intensieve tijd. Daarom kies ik er bewust voor om er komend jaar veel voor ze te zijn. In september, als we gesetteld zijn in ons nieuwe huis, pak ik mijn online coaching weer op. 

Na 10 jaar maandelijkse nieuwsbrieven, is dit mijn laatste nieuwsbrief in deze vorm. Wie mij wil volgen, kan dit doen via Instagram. En wil jij alvast een online coachingsgesprek plannen voor september? Dan kun jij mij mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb altijd veel plezier beleefd aan het schrijven van deze nieuwsbrieven. Cliënten die ik soms al jaren niet meer had gezien, zeiden dan: “ik volg je nog steeds hoor!”. Velen zag ik ook terug bij mijn webinars, superleuk! Ik hoop ook met jou in contact te blijven in de toekomst.

Waterwebinar terugkijken
Voor wie mijn laatste webinar gemist heeft, is er een terugkijklink. In het waterwebinar behandel ik de volgende onderwerpen: Is het water uit jouw kraan wel schoon genoeg en wat zou je eruit moeten filteren? Zitten er nog wel voldoende mineralen in ons water en heb je wel eens gehoord van Deuterium depleted water?

Wat is er in de aanbieding in juli?
Tot en met 15 juli krijg je 20% korting op ons hele assortiment supplementen! Omdat ik de webshop overdraag aan Norma, verkopen we onze laatste voorraad. Het kan zijn dat sommige producten snel uitverkocht zijn. Dus sla je slag en profiteer van korting op jouw favorieten: Chlorella, Spirulina, Vitamine D3 75 mcg, Vitamine C, Magnesium glycinaat, Selenium, Arctic blue visolie, zilverspray, Nano zilver, Nano ijzer en de rest van ons assortiment!

Namens mijn hele team wens ik jou een hele mooie maand juli!

 
> Bekijk alle blogberichten