Emmy gaat naar Costa Rica

Degenen die health coach Emmy kennen weten dat ze van reizen houdt. En wat is er nu mooier dan met het hele gezin naar een zonnige bestemming om daar te werken en de kinderen te laten kennismaken met een andere cultuur? Emmy gaat voor 1 jaar volledig digitaal coachen. Je kunt nog steeds bij haar terecht voor een video consult waarin ook lab uitslagen besproken kunnen worden.

In de zomervakantie vertrekt Emmy voor 1 schooljaar met haar gezin naar het schiereiland Nicoya van Costa Rica: 1 van de 5 'Blue Zones’ in de wereld. In een ‘Blue Zone’ leven de mensen langer, gezonder en gelukkiger. De Blue zones kenmerken zich door 9 eigenschappen waaronder: het hebben van een doel in het leven, een sociale omgeving, voldoende beweging en ontspanning, zonlicht en natuurlijk goede voeding! Mensen in de blauwe zones eten voornamelijk plantaardig en onbewerkt voedsel zoals groenten, bonen, fruit, noten, zaden en pure granen. 'Pura Vida’ is de uitspraak die je overal in het land tegen komt: het betekent ‘eenvoudig of puur leven’, een pure manier van leven en gezonde lifestyle. Een perfecte match met onze visie: ‘Healthy living is a lifestyle’!

Emmy: "Onze zoon van 9 en dochter van bijna 7 starten in september op een internationale Montessori school ‘a school between de jungle and the sea’ met een holistische visie. Ook daar is een van de belangrijkste pijlers: goede, gezonde voeding. De warme lunch wordt bereid met lokale, biologische producten zodat de kinderen leren wat een voedzame maaltijd is en waar het vandaan komt.

De kinderen zijn veel buiten en hebben ook de mogelijkheid om buiten te leren, doen zelf onderzoek in de natuur en ook sport is een belangrijk invulling van de dag. Voordat de school begint, starten ze de dag met surfen en eindigen de dag met ons met een picknick op het strand en een duik in de zee... Stellen we ons zo voor...

En wat gaan wij doen? Naast lekker veel sporten, de Spaanse taal leren, extra opleiding, heerlijk eten en ontspanning, zullen we ook op afstand blijven werken als 'digital nomad’ zoals dat tegenwoordig heet:) 

Dat betekent dat ik de workshops en consulten inclusief de laboratorium testen met videocalls kan blijven doen. Wees welkom, neem contact met mij op en ik deel graag alle ‘healthy living’ inspiratie met jullie!"