Grote veranderingen bij YHC

Tessa en Emmy gaan gedurende een jaar volledig digitaal coachen. Tessa vertrekt in augustus naar Mallorca en Emmy gaat naar Costa Rica. Je kunt nog steeds bij ons terecht voor een videoconsult waarin ook labuitslagen besproken kunnen worden. De praktijkruimte binnen David Lloyd stopt per 15 juli en er komt een compleet nieuwe website en nieuwsbrief.

In de zomervakantie vertrekt Emmy voor 1 schooljaar met haar gezin naar schiereiland Nicoya bij Costa Rica; 1 van de 5 'Blue Zones’ in de wereld. Tessa vertrekt naar Mallorca om meer tijd met haar gezin door te brengen en te genieten van het buitenleven. Hieronder vind je een overzicht van de veranderingen bij Your Health Coach.

Coaching
Zowel Emmy als Tessa zijn beschikbaar voor online coaching. Je kunt een videoconsult boeken via Zoom, Skype, Signal of Whatsapp-video. Fysieke consulten kun je doen bij onze nieuwe collega Norma in Arnhem of in Amsterdam bij Ebony.

Labonderzoek
Onze onderzoeken gaan gewoon door. De gewenste testen worden opgestuurd en je kunt thuis speeksel of ontlasting afnemen. Voor bloedafname ga je met ons formulier naar een prikpost bij jou in de buurt. De uitslagen ontvang je per mail nadat wij deze met je hebben besproken.

Praktijk in David Lloyd
De praktijk is opgezegd per 15 juli. De vakantie begint dan voor ons en Emmy en Tessa gaan beginnen aan hun verhuizing naar het buitenland. 
Bestellingen die voorheen afgehaald werden bij David Lloyd, kunnen vanaf 16 juli in de praktijk van onze nieuwe coach Norma afgehaald worden in Arnhem.

Website en webshop
Onze website wordt vernieuwd en aangepast aan onze nieuwe werkwijze. Naar verwachting gaat de nieuwe site live in september.
De webshop (gogreenstore.nl) blijft van Tessa, maar de verwerking van de orders wordt overgenomen door Norma, zij gaat de pakketjes verzenden en bij haar praktijk kunnen ook orders worden afgehaald.

Nieuwsbrief
Dit is de laatste nieuwsbrief in de oude vorm. Samen met Emmy en Norma zet Tessa een nieuwe nieuwsbrief op, die je vanaf september maandelijks ontvangt. 

Heb jij nog tips voor onze nieuwsbrief, onderwerpen voor webinars of een vraag aan een van ons? We horen het graag op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot in september!

Liefs, Emmy, Norma en Tessa