Keto Cacao

In Amerika en Engeland is Keto al een begrip, maar hier in Nederland is het nog vrij onbekend. Het Keto-dieet is een hoog vet-, gemiddeld eiwit- en zeer laag-koolhydratendieet. Het leidt tot snel vetverlies omdat je door het hoge vetgehalte geen honger hebt en lang verzadigd bent. Hieronder leggen we dat uit. Je geest wordt er ook scherper van, je voelt je helderder en hebt een betere focus. In dit dieet neemt cacao een belangrijke plaats in. Louisa Bakker zag een gat in de markt en bedacht de formule voor Keto Cacao.

Louisa was op reis in zuid-Amerika waar ze in contact kwam met verschillende cacaoproducenten. Terug in Nederland experimenteerde ze samen met een chocolatier met de Colombiaanse cacao. Drie mooie repen zijn het resultaat. De basisreep ‘Dark’ bestaat uit cacao, erythritol en poeder van MCT-olie. De ‘Hazelnut’-variant bevat daarnaast hazelnootsprinkles, de ‘Coconut’ heeft een topping van kokosrasp.

Cacao

Wanneer hoogwaardige cacao een vast onderdeel is van je dieet, biedt het vele voordelen. Cacao verbetert je humeur, geeft energie, vermindert de drang om te snoepen, heeft een positieve invloed op de bloeddruk, vermindert veroudering en verhoogt het libido. Ook voor sporters zijn deze repen interessant: de combinatie van cacao en Middellange Keten Vetzuren (MCT’s) geeft de perfecte energie voor en na een training!

MCT olie

Keto Cacao bevat Middellange Keten Vetzuren afkomstig uit de kokosnoot, ofwel MCT’s. Het MCT-poeder in de repen bestaat voor 70% uit de Middellange Keten Vetzuren C8 en C10, en voor 30% uit Acacia vezels. MCT’s zijn een fantastische bron van energie en omdat ze langdurig verzadigen heb je geen last meer van cravings. Hoe fijn is het om niet meer de hele dag aan eten te denken!? Het helpt je dus om makkelijker en sneller af te vallen en zorgt daarnaast voor een scherpere geest en optimale focus. Wanneer je MCT’s gebruikt als brandstof, kan de lever deze direct omzetten in energie en dit geeft je brein een boost.   

Erythritol

De repen bevatten een heel klein beetje van de zoetstof Erythritol, maar uiteraard niet de genetische gemodificeerde (non-GMO). Deze zoetstof levert geen calorieën en wordt in zeer kleine hoeveelheden gevonden in groenten en fruit. Het mooie van Erythritol is dat het een zeer lage glycemische index heeft en geen effect heeft op de bloedsuikerspiegel. Erythritol is ook geschikt voor diabetici.

Profiteer de hele maand februari van 20% korting op Keto Cacao! Een doos bevat 10 stuks en krijg je met 7 euro korting. Van € 35,- voor € 28,-.