< Terug

Print

Health Coach Emmy in de Telegraaf

- 31 maart 2021
Health Coach Emmy in de Telegraaf

Zaterdag 27 maart stond er een leuk stuk over onze begeleiding bij FC Volendam in De Telegraaf. Sinds augustus 2019 zijn Tessa en Emmy betrokken bij het voedingsbeleid van deze voetbalclub. Health Coach Emmy heeft sinds de zomer van 2020 alle 40 spelers van het eerste elftal en jong Volendam onder haar hoede. Sinds de spelers met onze adviezen aan de gang zijn gegaan, losten gezondheidsklachten op en is er een chefkok die dagelijks een gezonde, warme maaltijd voor de spelers klaarmaakt.

> Lees meer: Health Coach Emmy in de Telegraaf

Tessa in Classy Lifestyle Magazine

- 29 december 2020
Tessa in Classy Lifestyle Magazine

In Classy lifestyle magazine verscheen in december 2020 een interview met Tessa. Zij gaf haar tips om gezond het nieuwe jaar te starten. Tessa staat tussen andere gezondheidsexperts als Fajah Lourens, Renee Vervoorn en Mark Dakriet. Omdat er in een geprint magazine geen ruimte is om het hele interview te plaatsen, kun je hier wel alle vragen en antwoorden lezen. Onze favorieten zijn de detox-tips, een lijstje met essentiële supplementen en misverstanden over detoxen.

Tessa in Wendy magazine

- 01 april 2016
Tessa in Wendy magazine

Tijdens de opnamen voor het tv-programma Obese leerden Wendy en Tessa elkaar kennen. Naast dat Tessa de voedingscoach was voor de kandidaten, wilde ze Wendy ook graag van haar huidklachten afhelpen. Na een aantal onderzoeken kwamen de boosdoeners eruit: tarwe en lactose. 

In de nieuwste editie van Wendy Magazine beantwoordt Tessa 20 vragen over optimale gezondheid en voeding. Wat is het gezondste ontbijt? Is het waar dat je meer calorieën verbrandt als je zonder ontbijt gaat hardlopen? Welke fruitsoorten zijn het best voor je weerstand? Hoe houd je de darmflora in een goede conditie? Wat zijn de beste beauty foods?

Tessa in WE CANTEEN

- 01 augustus 2015
We Canteen

Tessa beantwoordt in de tweede editie van het magazine van WE CANTEEN vragen over gezond eten. Is de hang naar gezonder eten een trend of leidt deze nieuwe bewustwording tot een daadwerkelijke verandering in onze maatschappij? 

Zomertips van Health Coach Cil

- 01 augustus 2015
Margriet juli 2015

Wist je dat 63% van de Nederlanders dikker thuiskomt na de vakantie?

In de Margriet van afgelopen week kon je de voedingstips van Cil lezen om Slank de Zomer door te komen. Wat is een verstandig ontbijt op vakantie? Is het beter om licht te lunchen of om de lunch je belangrijkste maaltijd van de dag te laten zijn? Is alcohol echt not done tijdens de vakantie? Welke snacks kun je het beste meenemen? 

Oprichter van Stadswild Angelique Heijligers geeft haar bewegingstips. 

Afslanken voor een rol

- 01 juni 2015
Grazia

Wat doe je als je als acteur flink af moet vallen of in de huid moet kruipen van een potige boxer? Dan ga je langs bij Tessa van der Steen. Tessa benadrukt dat het essentieel is om goed te ontbijten en lunchen als je af wilt vallen.

> Lees meer: Afslanken voor een rol