< Terug

Print

Go!Greenbar in het Parool

- 04 juni 2016
Go!Greenbar in het Parool

In januari 2012 lanceerde Tessa haar eerste eigen product: een gezonde reep met superfoods genaamd Go!Greenbar.De dadel-noten-superfood repen bleken een succes en zijn tot op vandaag nog erg geliefd. Dit bleek wel op maandag 6 juni,.. Tessa's reep verscheen onverwachts in het Parool. Als een van de vier repen die getipt werden als gezond tussendoortje.

Verkrijgbaar in de smaken choco coco (rauwe cacao en kokos) en very berry (goji, cranberry en blauwe bes). Twee smaken die zo verschillend zijn en daarom nog steeds niet vervelen!

Tessa in Wendy magazine

- 01 april 2016
Tessa in Wendy magazine

Tijdens de opnamen voor het tv-programma Obese leerden Wendy en Tessa elkaar kennen. Naast dat Tessa de voedingscoach was voor de kandidaten, wilde ze Wendy ook graag van haar huidklachten afhelpen. Na een aantal onderzoeken kwamen de boosdoeners eruit: tarwe en lactose. 

In de nieuwste editie van Wendy Magazine beantwoordt Tessa 20 vragen over optimale gezondheid en voeding. Wat is het gezondste ontbijt? Is het waar dat je meer calorieën verbrandt als je zonder ontbijt gaat hardlopen? Welke fruitsoorten zijn het best voor je weerstand? Hoe houd je de darmflora in een goede conditie? Wat zijn de beste beauty foods?

Tessa in WE CANTEEN

- 01 augustus 2015
We Canteen

Tessa beantwoordt in de tweede editie van het magazine van WE CANTEEN vragen over gezond eten. Is de hang naar gezonder eten een trend of leidt deze nieuwe bewustwording tot een daadwerkelijke verandering in onze maatschappij? 

Zomertips van Health Coach Cil

- 01 augustus 2015
Margriet juli 2015

Wist je dat 63% van de Nederlanders dikker thuiskomt na de vakantie?

In de Margriet van afgelopen week kon je de voedingstips van Cil lezen om Slank de Zomer door te komen. Wat is een verstandig ontbijt op vakantie? Is het beter om licht te lunchen of om de lunch je belangrijkste maaltijd van de dag te laten zijn? Is alcohol echt not done tijdens de vakantie? Welke snacks kun je het beste meenemen? 

Oprichter van Stadswild Angelique Heijligers geeft haar bewegingstips. 

Afslanken voor een rol

- 01 juni 2015
Grazia

Wat doe je als je als acteur flink af moet vallen of in de huid moet kruipen van een potige boxer? Dan ga je langs bij Tessa van der Steen. Tessa benadrukt dat het essentieel is om goed te ontbijten en lunchen als je af wilt vallen.

> Lees meer: Afslanken voor een rol