< Terug

Geroosterde groenten met kaneel

Geroosterde groenten met kaneel

Een lekker herfstachtig recept van geroosterde bloemkool, wortel, paprika, pastinaak, courgette en knoflook in kaneel en kokosolie, gewoon 40 minuten in de oven. Eet smakelijk! 

4 porties

 Ingrediënten:

  • 1 bloemkool of romanesco
  • 250 g wortelen
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 2 pastinaken
  • 6 knoflookteentjes
  • 3 eetlepels kokosolie
  • 1 eetlepel kaneel
  • zeezout

Materiaal:
Bakplaat, bakpapier

Bereiden:

  1. Verhit de oven op 200 graden.
  2. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  3. Was alle groente en snijd ze in reepjes.
  4. Verhit de kokosolie in een steelpannetje.
  5. Roer de kaneel door de kokosolie.
  6. Haal alle groenten door het mengsel en leg ze vervolgens op het bakpapier.
  7. Leg de knoflook in de schil erbij.
  8. Plaats voor 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  9. Hussel de groenten nog even en bak nog 10-20 minuten.
  10. Serveer met een snufje grof gemalen zeezout.

Eet smakelijk!